Lediga tjänster

KANTPRESSARE

Om jobbet
Momec har en lång och gedigen tradition av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar för både lägenheter och marina miljöer. Vi är idag en mindre organisation med ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete. Ditt huvudansvar kommer att vara kantpressning av detaljer i tunnplåt, där du tar fram specialanpassade produkter i mindre serier. Samtidigt tror vi att du ser positivt på att ta dig an andra uppgifter när det behövs. Det kan innebära alltifrån att du jobbar med konstruktion eller sida vid sida med dina kollegor med t ex lackering, limning, eller montering. Arbetet är på heltid/dagtid och med fast lön.

Vi söker dig som…

  • Har praktisk erfarenhet av kantpressning, gärna med en verkstadsteknisk utbildning i grunden.
  • Har kunskaper i att läsa ritningar. Eftersom ritningarna är utformade på svenska, är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
  • Har ett tekniskt intresse, är nyfiken och gärna tar dig an utmaningar.
  • Är en lagspelare som värdesätter ordning och reda.
  • Har du truckkörkort A+B är det meriterande.

 

Kontakt och Ansökan
Låter jobbet intressant? Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan snarast. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person.

Skicka din ansökan/CV till: robert.dalman@momecplat.se.

Vill du ha ytterligare information, kontakta Robert Dalman på tel 0734 42 55 87.

Momec har mer än femtio års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. VI levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som eleganta, ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Därutöver tillverkar vi specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec finns i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn precis utmed R40, där vi idag är 13 anställda. Vi är en del av Weland-Gruppen, en familjeägd koncern inom verkstadsindustrin med ca 1200 medarbetare och en omsättning på ca 2,5 miljarder.