Om Momec

Momec etablerades redan 1952 som en mekanisk verkstad med högkvalitativa produkter för varvsindustrin som specialitet. Ståldörrar, dävertar, vinschar, luckor, pollare, spygatter etc tillverkades enligt varje kunds specifikationer och krav.

Det dröjde inte länge förrän Momec utökade sin marknad till att omfatta praktiskt taget hela världen. Ända från första början var marina ståldörrar den produkt som stod för merparten av omsättningen. Momec blev snart ett välkänt varumärke och ett begrepp för certifierade A- och B-dörrar inom den globala skeppsbyggnadsindustrin. Senare har även offshore segmentet kommit att stå för en betydande del av Momecs omsättning.

Idag tillverkar och marknadsför Momec marina dörrar enligt internationell standard och utformade enligt kundens önskemål och krav. Denna unika service baseras på många års erfarenhet och hundratusentals levererade dörrar.

Kunderna är idag rederier, skeppsvarv, plattformsbyggare, oljebolag, försvarsmakten, modulbyggare och montageföretag i hela världen.

Momec står för kvalitet, service, utveckling och flexibilitet.

Företagsinfo

Omsättning: 35 mkr
Anställda: 20 personer
Etablerat: 1952
Produkter: Ståldörrar för Marin- och Offshoremarknaden