Är du vår nya svetsare?

Om jobbet
Momec har en lång och gedigen tradition av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar för både lägenheter och marina miljöer. Vi är idag en mindre organisation med ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete.

Vår svetsavdelning består idag både av manuell- och robotsvetsning i tunnplåt. Du som söker bör ha några års erfarenhet både av MIG/MAG-/ och TIG-svetsning. Du behöver konkreta kunskaper i att läsa ritningar, mätteknik och ha materialkännedom. Därutöver är du en person som gillar problemlösning och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Eftersom vi jobbar i team ställer alla tjänster hos oss krav på god samarbetsförmåga. Truckkort är meriterande. För att förstå ritningar och instruktioner så krävs god svenska i tal och skrift

Du och ditt team tar fram specialanpassade produkter i mindre serier såväl som legotillverkade plåtdetaljer. Produktutveckling och framtagning av prototyper är andra förekommande arbetsuppgifter. Samtidigt tror vi inte att du rädd på att ta dig an andra uppgifter och att arbeta sida vid sida med dina kollegor när det behövs. Arbetet är på heltid/dagtid och med fast lön.

Vi söker dig som…
• har god erfarenhet av manuell- och gärna robotsvetsning
• Har några års erfarenhet av både MIG/MAG / och TIG-svetsning.
• kan läsa ritningar och har materialkännedom.
• Har du erfarenhet av annat verkstadsarbete är det meriterade.
• Som person känner du yrkesstolthet och är därmed kvalitetsmedveten och noggrann
• Är en lagspelare som värdesätter ordning och reda.

Kontakt och Ansökan
Intresserad? Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan
snarast till owe.isacsson@momec.se
Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person.
Har du frågor, slå en signal till Owe Isacsson 0734 42 55 90

______________________________________________________________________________

Momec har mer än 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. VI levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Därutöver tillverkar vi specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec finns i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn precis utmed R40, där vi idag är 13 anställda. Vi är en del av Weland Gruppen, en familjeägd industrikoncern med ca 1300 medarbetare och en omsättning på ca 3.5 MD. Hos oss  får du möjlighet att arbeta i en expansiv och flexibel miljö i en atmosfär där där individer ges möjlighet att växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap. Internrekrytering är en viktig del inom en koncernen där många i ledande befattning har börjat på verkstadsgolvet.