VANLIGA FRÅGOR

Nedan finner du några av de vanligaste frågorna vi får. Vi fyller på löpande i takt med att det dyker upp fler…

Varför ska jag köpa en Momecdörr?
Det första skälet är att kan lita på att du får en riktigt bra produkt – en säker, högkvalitativ ståldörr med lång livslängd. Det andra är att det är lätt att jobba med oss. Vi har korta leveranstider, hög servicegrad, stort engagemang och en flexibel produktion. All tillverkning sker i Sverige och vi får därmed full kontroll över hela produktionsprocessen.

Kan jag få teknisk support vid mitt köp från er?
Ja självklart. Kontakta våra säljare och konstruktörer, de hjälper gärna till och skapar en komplett specifikation. 

Vad kostar en brand- eller säkerhetsdörr?
Eftersom priset på en dörr eller lucka beror på flera faktorer som typ, storlek, ytskikt och tillbehör, behöver vi skapa en offert för varje enskilt projekt. Kontakta någon av våra säljare eller maila på offert@momec.se

Hur beställer man en dörr?
När en kund kontaktat oss tar vi fram en offert med pris, leveransvillkor och leveranstid. För att vi ska kunna ge en korrekt offert behöver vi som underlag: dörrtyp / antal / krav på klassningar / övriga önskade specifikationer och tillval (se produktsidor). När ordern är lagd tar vi fram en produktritning som kunden i dialog med oss får granska och godkänna. Därefter startas produktionen och leverans sker enligt överenskommelse.

Hur lång är leveranstiden?
Då vi specialtillverkar varje dörr enligt kundens önskemål varierar leveranstiden beroende på dörrtyp och önskemål. Vanligen levererar vi mellan 6-8 veckor men kan ordna snabbare expressleverans vid behov.

Vilka tilläggstjänster kan ni erbjuda?
Försäljning av reservdelar för underhåll och tillbehör. Design/konstruktion av speciallösningar.

Vad har ni för garantier på era dörrar?
Du hittar vilka garantier som gäller under Försäljnings- och leveransvillkor. Normalt är Momecs garantier 5 år enligt ABM 07.

Har ni dörrar på lager?
Nej, det har vi normalt inte.

Kan man få en Momecdörr i olika ytskikt och färger?
Det vanligaste är att dörrarna pulverlackeras. Standardfärg är RAL 9010 (offwhite), men du kan få dem i ett stort antal färger mot en tillkommande kostnad. Vissa dörrar kan även levereras i laminatplåt eller rostfritt.