Är du vår nya Kantpressare?

Om jobbet
Momec har en lång och gedigen tradition av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar för både lägenheter och marina miljöer. Vi är idag en mindre organisation med ambitioner om tillväxt och kan därför erbjuda dig en tjänst i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete. Kantpressning av detaljer i tunnplåt kommer att vara ditt ansvarsområde. Du och ditt team tar fram specialanpassade produkter i mindre serier såväl som legotillverkade plåtdetaljer. Produktutveckling och framtagning av prototyper är andra förekommande arbetsuppgifter. Vi tror också att du ser positivt på att rycka in sida vid sida med dina kollegor när behov uppstår. Arbetet är på heltid/dagtid och med fast lön.

Vi söker dig som…
• Har en gedigen erfarenhet av kantpressning i tunn plåt.
• Har goda kunskaper i att programmera, ställa och hantera olika maskiner.
• Kan läsa och förstå tekniska ritningar. Eftersom ritningarna är på svenska,är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
• Har ett tekniskt intresse, är nyfiken och gärna tar dig an utmaningar.
• Är en lagspelare som värdesätter ordning och reda.
• Har du truckkörkort A+B är det meriterande.

Kontakt och Ansökan
Intresserad? Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan
snarast till owe.isacsson@momec.se
Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person. Har du frågor, slå en signal till Owe Isacsson 0734 42 55 90

______________________________________________________________________________

Momec har mer än 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av säkra, certifierade ståldörrar. VI levererar väder- och brandtäta skjutdörrar, såväl som ljudisolerade hyttdörrar till varv, rederier och offshoreföretag över hela världen. Därutöver tillverkar vi specialdesignade, klassade säkerhetsdörrar till byggföretag och bostadsrättsföreningar i Norden. Momec finns i Bottnaryd mellan Jönköping och Ulricehamn precis utmed R40, där vi idag är 13 anställda. Vi är en del av Weland Gruppen, en familjeägd industrikoncern med ca 1300 medarbetare och en omsättning på ca 3.5 MD. Hos oss  får du möjlighet att arbeta i en expansiv och flexibel miljö i en atmosfär där där individer ges möjlighet att växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap. Internrekrytering är en viktig del inom en koncernen där många i ledande befattning har börjat på verkstadsgolvet.